Iki perusahaan Chuangde sing khusus ing alat cnc kanggo nglereni lan ngolah

Kita duwe sumber sing cukup, selaras karo prinsip kaslametan kanthi kualitas, adhedhasar prinsip iman sing apik, lan duwe kontak karo pelanggan ing saindenging jagad, lan entuk reputasi sing apik. We Sincerely welcome kanca saka sak ndonya kanggo ngunjungi lan tuku! Kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kayata akuisisi, kemasan, tenaga kerja, loading, pindah, akomodasi lan liya-liyane. Aku percaya yen kerjasama karo kita bakal nyenengake, pragmatis, efisien lan jujur.

  • Insinyur lan teknisi ngatur bahan sing bener kanggo masalah abrasi.

  • Kita terus nambah sistem kita nggawe manawa kualitas stabil saka bahan saiki lan suggest komposit anyar kanggo pas masalah abrasion anyar.

  • Tim teknis & komersial tindakake saben panjalukan ing konsultan utawa conto utawa kiriman.

Babagan awake dhewe

Zhuzhou chuangde cemented carbide Co., LtdZhuzhou Chuangde Cemented Carbide Co., Ltd dumunung ing Zhuzhou, Hunan, China. Utamane mrodhuksi sisipan karbida, sisipan penggilingan, sisipan pemotongan karbida, sisipan cnc, sisipan ngowahi karbida, sisipan benang karbida, pabrik akhir karbida, alat penggilingan tungsten karbida dll.Kita duwe karyawan sing nduweni kualifikasi, motivasi lan berpengalaman sing nyedhiyakake sinergi ing perusahaan sing perlu kanggo nggawe lan njamin solusi sing berkualitas lan tahan lama kanggo para pelanggan.Kita nyedhiyakake jaringan distribusi ing saindenging jagad...

Waca liyane
WARTA TERBARU