Ова е компанија Chuangde која е специјализирана за cnc алатки за сечење и обработка

Имаме доволна понуда, во согласност со принципот на опстанок по квалитет, заснована на принципот на добра волја и имаме контакти со клиенти ширум светот и уживаме добра репутација. Искрено ги поздравуваме пријателите од целиот свет да ги посетат и купат! Ние обезбедуваме едношалтерски услуги како што се стекнување, пакување, работна сила, товарење, преместување, сместување и така натаму. Верувам дека соработката со нас ќе биде пријатна, прагматична, ефикасна и искрена.

  • Инженерот и техничарот организираат правилни материјали за проблемот со абразија.

  • Продолжуваме да го подобруваме нашиот систем за да се осигураме дека е стабилен квалитет на тековните материјали и предлагаме нов композит за да одговара на новиот проблем со абразијата.

  • Техничкиот и комерцијалниот тим го следи секое барање за консултант или примероци или пратки.

За нас

Zhuzhou chuangde цементиран карбид Co., LtdZhuzhou Chuangde Cemented Carbide Co., Ltd лоцирана во Жужу, Хунан, Кина. Главно произведува карбидни влошки, влошки за глодање, влошки за сечење со карбид, влошки за сечење на карбид, влошки за вртење со карбид, влошки за навој со карбид, мелници за крај со карбид, алатки за крајна мелница со волфрам карбид итн.Имаме висококвалификувани, мотивирани и искусни вработени кои обезбедуваат синергии во нашата компанија кои се неопходни за создавање и гарантирање на висококвалитетни и долготрајни решенија за нашите клиенти.Обезбедуваме светска дистрибутив...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ